Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Firmanavn: Dankon
CVR-nr: 38653768
Adresse: Favrholmvænget 49, 3400 Hillerød, Danmark.
E-mailadress: info@kondomlageret.dk

 

 

10 gratis kondom koncept:

10 GRATIS Kondomer kan fås ved bestilling af andre varer uanset størrelsen. Du skal putte 1 stk. i kurven.

BEMÆRK at du kun få 1 x 10 stk uanset hvor mange du putter i kurven! Ved bestilling af kun 10 gratis kondomer, vil bestillingen vil annulleret. 

Kondomet er af mærket Parry.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.

Betaling

Kondomlageret.dk modtager betaling via Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Debet, MobilePay, ViaBill*. bankoverførsel samt EAN betaling (kun offentlige institutioner - kræver ansøgning om B2B login forinden)

Beløbet vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet og der opkræves ikke gebyr for betaling med kreditkort på kondomlageret.dk.


Levering
 

Ordrer afsendes normalt indenfor 1 hverdage, dertil kommer fragtselskabets omdelingstid som normalt er 1-2 dage for pakker og 2-8 dage for breve. Prisen for leveringen udregnes automatisk på baggrund af vægt og størrelse og kan ses inden afgivelse af ordren.

Alle brevforsendelser sendes med Post Danmark som økonomipost.

Ved pakkelevering kan du vælge mellem følgende: 

Levering samme dag: 

Kondomlageret tilbyder samme dag levering. Hvis man bestiller inden kl 14:30 fra man-lør, leverer vi ordren imellem kl 15 - 19. Hvis man have pakken sat et bestemt sted, skal man skrive som bemærkning i feltet ved bestilling af ordren, ellers vil vores chauffør ringe på døren. 
Her vil ordren blive leveret med privat bil og chauffør vil være i civilt tøj - leveringen vil være anonymt. ca. 15 min før leveringen vil man modtage modtage en sms med:
Kære XXXX

Din pakke vil blive leveret om cirka 15 min. 

Hilsen Dankon 

GLS Pakkeshop:

Bliver sendt med GLS til den nærmeste pakkeshop ved dig. Du har mulighed for selv at vælge afhentningssted mellem ca 1.250 PakkeShops. Efter indtastning af din adresse vil de nærmeste afhentningssteder automatisk komme frem.

GLS Privat: 

Din pakke bliver leveret til døren. Hvis du ikke er hjemme vil du få besked i postkassen med oplysningerne hvordan man får pakken. 

GLS Erhverv: 

Din pakke bliver leveret til døren, hverdage i tidsrummet 8-16.

PostNord economy: 

Pakken sendes med PostNord - op til 5 hverdage.

PostNord (uden omdeling):

Pakken leveres til det nærmeste af Post Danmarks udleveringssteder. Du får besked når pakken er klar til afhentning.

PostNord (med omdeling):

Din pakke bliver leveret til døren. Hvis du ikke er hjemme vil du få besked i postkassen med oplysning om hvor du efterfølgende kan afhente. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en email: info@kondomlageret.dk eller ringe til os på: +45 31186787. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varerne skal returneres på adressen:

Dankon

Att: Stefan B. 

Favrholmvænget 49 
3400 Hillerød
Danmark. 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,

 • Stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom med undtagelse af fjernsalgsaftaler vedrørende finansielle tjenesteydelser eller af fjernsalgsaftaler vedrørende udlejning af fast ejendom,

 • Opførelse af bygning,

 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.,

 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om pakkerejser,

 • Spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller

 • Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr. 

 1. Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 1. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

 1. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

 1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 1. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

 1. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

 1. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

 1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 1. Finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.

 1. Aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

 
Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dankon

Att: Stefan B. 

Favrholmvænget 49 
3400 Hillerød
Danmark. 

 
 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav!

VÆRDIFORRINGELSE

Under de nye regler omkring returnering og fortrydelsesregler af den 13. Juni 2014, er det besluttet at intim produkter, der bruges invortes eller udvortes er undtaget fortrydelsesretten, såfremt blot emballagen er åbnet og eller plombering eller foliering brugt.

Vi sikrer derved 100% vores kunder fra at modtage produkter brugt af andre og sikrer derved at en smittefare ikke kommer via Dankon. Du kan dermed også som kunde være sikker på at de produkter du køber er 100% nye.

Reglerne gælder ligeledes glidecremer, kondomer og andre produkter der i sagens natur er beregnet til brug i og omkring erogene zoner.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså ikke åbne varen og ej heller bryde plomberingen eller folieringen hvis en sådan findes.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Dankon og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på Kondomlageret.dk er Adm. direktør Stefan Barbulovic.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
Som registreret hos Dankon, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kondomlageret.dk


 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@kondomlageret.dk eller +45 31186787. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Telefon 41 71 50 00, hjemmeside:http://www.forbrug.dk/ 
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 17.7.17